Al 39 jaar dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen!

  • showroom:
  • Di-Vr 9:00 - 17:00
  • Za 10:00 - 14:00
  • Ma: Gesloten

TEL: 0228 - 51 86 66

Raamdecoratie


Splendid pliss

De KeJe Splendid Pliss is een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd ineen aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststofglaslatten van het kozijn. De Splendid Pliss bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlakgeheel ontstaat. De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzienvan een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. Doorhet unieke vergrendelsysteem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van de KeJe Splendid Pliss. Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product eenvoudig worden verwijderden weer teruggeplaatst worden. De bediening is van boven naar beneden en van beneden naar boven. De geplisseerdestoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend.Bij de decoratieve en niet doorschijnende stoffen zijn de koordjes in het stof zichtbaar.

Latende

De Latende is een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd in een aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn. De 25 MM jaloezie is geplaatst in een aluminium frame en wordt door middel van doorzichtige lipjes bedient. In de kiepstand blijft de latende altijd strak tegen het glas zitten. Indien het raam gereinigd moet worden kan de latende eenvoudig worden verwijderd en weer teruggeplaatst worden. De bediening gaat van boven naar beneden.
 
De trekbalk en bovenbak van de latende is standaard in RAL9016/RAL9010 of RAL9001. Andere kleuren zijn hierin niet mogelijk.
 
De latende is leverbaar in de volgende standaard RAL kleuren:
• RAL9016
• RAL9010
• RAL9001
 

Day 'n night

De day ’n night is een gecombineerde raamplissé welke speciaal gemaakt is voor kunststof kozijnen en wordt geplaatst zonder boren of schroeven en is speciaal ontwikkelt voor kunststof kozijnen. De day ’n night is voorzien van twee soorten stof naar keuze, bijvoorbeeld honingraatdoek (verduisterend) en niet doorschijnend plissédoek. Ideaal voor slaapkamers en wordt compleet geplaatst in een aluminium frame welke door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten wordt bevestigd. Montage is hierdoor in enkele minuten gedaan. De plissés zelf bevinden zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Hierdoor kan het raam maximaal geopend worden. In de kiepstand blijft de day ’n night altijd strak tegen het glas zitten. Wanneer het raam gereinigd moet worden kan het eenvoudig verwijderd en teruggeplaatst worden.
 
De trekbalken van de day ‘n night zijn standaard in RAL9016/RAL9010 of RAL9001. Andere kleuren zijn hierin niet mogelijk.
 
De day ‘n night is leverbaar in de volgende standaard RAL kleuren:
• RAL9016
• RAL9010
• RAL9001
 

Switch

De switch is een zogeheten Top Down / Bottom up plissé welke speciaal ontwikkeld is voor kunststof kozijnen en wordt geplaatst zonder boren of schroeven. De plissé kan op allerlei manieren gepositioneerd worden. Zowel van boven naar beneden als van beenden naar boven of een combinatie van beide. Compleet geplaatst in een aluminium frame welke door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten wordt bevestigd. Het plissé gedeelte bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat.
 
De trekbalken van de swtich zijn standaard in RAL9016/RAL9010 of RAL9001. Andere kleuren zijn hierin niet mogelijk.
 
De switch is leverbaar in de volgende standaard RAL kleuren:
• RAL9016
• RAL9010
• RAL9001


Producten


Laatste nieuws